Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

1614 Dem Partiden Kobani Davasi Kararlarina Sert Tepki

WEB'de Son Dakika Haberleri

1614 DEM Partiden Kobani Davası Kararlarına Sert Tepki

DEM Partisi, Kobani Davası kararlarına sert tepki gösterdi. Parti sözcüsü, kararların "haklı değil" olduğunu ve "hukuka aykırı" bulunduğunu belirtti.

1612 Şenol Güneş Güney Kore Milli Takımının Teknik Direktörü Olabilir

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şenol Güneş'in Güney Kore Milli Takımı'nın teknik direktörü olabileceğini açıkladı. Güneş'in adaylığı, Güney Kore Futbol Federasyonu tarafından değerlendirilecek.

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütüne Yönelik Soruşturmada Emniyet Görevlileri Gözaltına Alındı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, 10 emniyet görevlisi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların, örgütün faaliyetlerine karıştıkları şüphesiyle sorgulanıyor.

Diyanet Audi Aracını İade Ettiğini Duyurdu

Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş'a tahsis edilen Audi marka aracı iade ettiğini duyurdu. Diyanet, aracın "ihtiyaç fazlası" olduğu gerekçesiyle iade edildiğini belirtti.

TFF Play-Off İkinci Turunun Programını Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Play-Off ikinci turunun programını açıkladı. Maçlar, 24-25 Nisan ve 1-2 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Bu İlaçları Artık Aile Hekimleri Yazabilecek

Sağlık Bakanlığı, bazı ilaçların aile hekimleri tarafından da yazılabileceğini duyurdu. Bu ilaçlar arasında ağrı kesiciler, antibiyotikler ve tansiyon ilaçları yer alıyor.

Nektarin ve Brokoli Ticari Kalite Denetimi Kapsamına Alındı

Tarım ve Orman Bakanlığı, nektarin ve brokoliyi ticari kalite denetimi kapsamına aldı. Bu işlem, bu ürünlerin kalitesinin ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılıyor.


Komentar